KONFIRMATION 2020

FORRETTER:
Tarteletter med høns i asparges.
Rejecocktail med dressing, flute og smør.
Kold dampet laks med rejer, dressing, flute og smør.

HOVEDRETTER:
Herregårdsbøf med ristede kartofler, bearnaise- og brun sauce og salatfad med tilbehør.
Helstegt oksesilet med valgfri kartoffel og sauce og salatfad med tilbehør.
Jægerkam med kartofler, brune sauce, waldorfsalat, blandet salat med dressing og asier.


BUFFET:
Grillkøller, kyllingespyd og frikadeller med flødekartofler, små ristede kartofler, valgfri sauce, salatfad med tilbehør og flute: 
Pris for buffet: 169 kr.

DESSERTER:
Belgiske vafler med jordbærmarmelade og hjemmelavet vanilieis
Valgfri is med valgfri sauce.
Fransk chokolademousse kage med hindbærcoli og hjemmelavet vanilieis.
Pandekager med jordbærmarmelade og hjemmelavet vanilieis

Pris for 3 retter 225 kr.